Γεωργία Β. Παπαλόη

Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις
Λήψη vCard
Μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε την επαφή απευθείας στο τηλέφωνό σας

Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ (LL.B., «Λίαν Καλώς»). Έχω ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο ΕΚΠΑ, στον τομέα της Εκπ/κής Τεχνολογίας και Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων (HR Management) (MSc, «Άριστα» 9,64). Είμαι, επίσης, απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΒSc, «Άριστα» 9,01). 

Είμαι συνεργάτιδα του γραφείου και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το έτος 2017. Από την πρώτη στιγμή, αρχικά ως ασκούμενη και στη συνέχεια ως νέα δικηγόρος, είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον κ. Καραχρήστο και πλήθος καταρτισμένων και αξιόλογων συνεργατών και να αποκτήσω εργασιακή εμπειρία σε ευρύ φάσμα τομέων του δικαίου. Έμαθα να αντιμετωπίζω τον κάθε πελάτη σαν να ήταν ο μόνος πελάτης, εμμένοντας στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια. Στόχος μου να παρέχω υψηλής ποιότητας εξατομικευμένες νομικές υπηρεσίες σε κάθε πελάτη, σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Ως μέλος της ομάδας αυτής, καλούμαι καθημερινά να διεκπεραιώσω νομικές υποθέσεις πάσης φύσεως και έχω αποκτήσει εμπειρία στη συμβουλευτική δικηγορία, τη δικαστηριακή πρακτική αλλά και την εξωδικαστική επίλυση διαφορών. 

Αξίες μου η οργάνωση, η συνέπεια και η εχεμύθεια. 

Τομείς εξειδίκευσης

Χειρίζομαι άριστα την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα και επαρκώς την Ιταλική.