Στέφανος Κ. Μουστάκης

Δικηγόρος παρ' Εφέταις
Λήψη vCard
Μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε την επαφή απευθείας στο τηλέφωνό σας

Ολοκληρώνοντας το 2009 τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό Λίαν Καλώς, είχα πλέον καταφέρει να φτάσω ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μου να ασχοληθώ ουσιαστικά με το δίκαιο. Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2011, συνεργάστηκα με αξιόλογους κι έμπειρους συναδέλφους σε δικηγορικά γραφεία, όπου κι απέκτησα την πρώτη εμπειρία μελέτης, χειρισμού και διεκπεραίωσης με υπευθυνότητα, πληθώρας νομικών υποθέσεων που άπτονται του αστικού δικαίου.

Έχοντας εμβαθύνει, μέσω της πρακτικής ενασχόλησης κατά τα πρώτα έτη της επαγγελματικής μου πορείας στον τομέα του ενοχικού δικαίου (δίκαιο αξιογράφων, μισθωτικές διαφορές, δίκαιο εταιρειών, συμβατικές διαφορές), ασχολήθηκα περαιτέρω με το εμπράγματο δίκαιο (έλεγχοι τίτλων, αγοραπωλησίες ακινήτων, διαχείριση εμπραγμάτων δικαιωμάτων), ενώ μετά τη συνεργασία μου από το έτος 2017 με το δικηγορικό γραφείο του αξιόλογου συναδέλφου Θωμά Καραχρήστου απέκτησα επιπλέον θεωρητική και δικαστηριακή εμπειρία στον ευρύτερο χώρο του αστικού δικαίου ειδικευόμενος παράλληλα σε ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση κι εξασφάλιση απαιτήσεων, το Ν. 3869/2010 (ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων νοικοκυριών) καθώς και τις διαφορές από τροχαία ατυχήματα.

Γνωρίζω άριστα την Αγγλική και την Ισπανική γλώσσα, ενώ χειρίζομαι όλες τις σύγχρονες μεθόδους που προσφέρει η τεχνολογία κι εξυπηρετούν τη δικηγορική καθημερινότητα.

Τομείς εξειδίκευσης